Sorry! :P

Nu har jag äntligen tagit mig tid att sätta på datan o blogga lite ;D det har varit så mycket det senaste att jag inte har hunnit med och har fått jobba som ett litet djur. Det är inte klokt vad mycket man måste göra på en vecka. Men okej en liten sammanfattning av veckan då: måndagen var ganska långsam och seg + att pappa åkte till norge igen vilket kändes tråkigt och jobbit tisdag:sjuk onsdag:sjuk torsdag: ännu en seg  dag som inte alls var en gnutta rolig bara slitsam och lång osså fredag: Den bästa dagen på denna veckan eller den bästa dagen på alla veckor. Den var chill vi gjorde inte så mycket o nu sitter jag o kollar på tv med mamma o pappa :)

O jag vill bara säga som slut mening att TWILIGHT är nog det bästa som hänt i hela världshistorien grymt grymt bra både böckerna och filmen e rena rama guldfynd. Så twilight åt hela bunten :) Min 4:ra av böckerna kommer inte förrens vecka 12 så stooor enorm längtan tills dess.


Och en sak till robert pattison SÅÅÅ SNYGG!!!!!!

grr säger jag bara ge mig :D

Bubbel bad :D

Idag sög skolan. På morgonen var det dok kul för vi hade hemkunskap och jag var med frida och delade kök med elin och julia så vi var en riktigt kanon grupp så det blev mycket skratt o skojj ;) fast ett minus var att jag skalade mig i fingret när jag skalade äpplen x'D vilket gjorde lite ont eftersom skalaren var väldigt vass. Sedan hade vi bara arbets pass hela dagen o sista lektionen var det franskaför mig vilket jag inte gillar över huvdet taget ;) Men men osså hoppade jag över konfirmations mötet idag för att jag e väldigt tröt o grining. Men nu ska jag ta ett varmt bad så att jag blir lite piggare och fräschare för imorgon :)



Ha det gött <3


Usch vilken regning dag

Idag var det skola igen men man var inte så jätte trött idag eftersom vi började 9:20 men slutar 15:40. Iallafall så i skolan har jag bara varit med julia och frida o jobbat matteoch haft skojj :) . Jag tog även kopiror på mina bild project om vi håller på med i skolan :D för jag var klar med allt så sista lektionen var bild för alla men bara chill för mig ;)
Men här kommer mina 2 bilder


Min manga gubbe :P det ska föreställa mig x'D

Mitt porträtt av en kändis :) det är david beckham :P

Hår tips från lilla mig

Oh jag måste bara säga en sak till alla er som tycker att erat långa/korta hår aldrig är glansigt och lent. Det enda jag säger är  GARNIER SCANDINAVIAN HAIR. För den produten är grymt effektivoch bra o det är det enda jag använder just nu. För själv har jag långt hår och blondt tjockt som oftast lägger sig platt och oglansigt men dena produkten hjälper verkligen.
Så testa if om du tycker att ingen fungerar. Testa även inpackningen för den e också väldigt vårande och stärkande :)

Pussar och kramar alla hårbollar ;)


Kyrk dags!

Hej på er!

Idag var det kyrkan kl:11:15 imorse. Och jag var fortfarande jätte tröt eftersom jag inte kom hem förrens kl 3 igår kväll så jag känner mig lite såsig i huvudet idag. Men jag får väl vila lite extra idag. Men iallafall så var jag i kyrkan idag med nathalie. Det var bara massa sånger men kören som vi har här sjöng faktiskt riktigt bra. Speciellt en tjej som typ var ledaren för kören eller något hon kan ha varit runt 17 år kanske . Och just det jag glömde blogga mer igår käll för att jag var så tröt o min data ville inte gå in på vissa sidor utan den typ strejkade :P.


Kyrkan :)

Göteborg

Tjola hopp!

Idag fick jag nästan som sagt sprungit upp ur sängen för mamma ringde mig kl 12 och sa att vi skulle åka redan då. Så jag hann inte äta frukost eller sminka mig det minsta. Sedan lämnade mamma av mig i min systers toma lägenhet. För hon skulle åka och göra ärenden i stan. Så där satt jag helt sjäv och hade trist. Mamma hämtade mig igen vid 15:21 och då åkte vi hem till min andra syster eva för vi ska passa hennes barn ikväll för hon ska gå ut. Men nu skall jag spela lite spel med barnen .

Puss o chill :) ( Skriver mer sedan)


Oliver är bla en av barnen vi ska passa :)


Let´s Dance

Nu har dom dansat klart :D Jag tyckte helt klart att laila bagge och isabella var bäst :) Jag tyckte det var ricktigt grymt av laila att dansa med skadad höft också. Vem tyckte ni var bäst? :) Jag fick lasagne och kladdkaka hemma hos natta också smaskens ;) Men e det någon som vet ngon bra film för ikväll som man kan kolla på?


Kramar från : Alexandra ;D


Nu blir det inga mer inlägg från idag söv gött allesammans<3♥


Laila Bagge


Blondin Bella

Sova över hos natta

Skolan idag igen. Idag gjorde vi klart våra manga bilder. Mina ögon på min gubbe blev helt cp för att min lärare sa att jag skulle försöka själv osså gjorde det så blev det fel :S. Sedan efter skolan följde natta med mig hem o jag hoppade in i duschen o hon satt vid min data och bloggade. Sedan körde mamma hem oss till natta för jag ska sova här inatt :)
Men nu ska vi äta så skriver mer ikväll :D





Glöm inte att kolla på let´s dance idag :)


Nathalie
 Och Tönten jag

Första skoldagen

Hallojsan på er :)

Idag var det första dagen i skolan. Jag ställde klockan på en kvart tidigare eftersom jag sovit till 11 varje dagpå lovet så jag viste att jag skulle vara sur o tröt. I skolan var det kul eller det var super kul och träffa alla klasskompisar igen. Jag har faktiskt underbart snälla kompisar och skulle aldrig kunna eller vilja byta skola. Alla har sin egen personlighet och är sig själva. Men iallafall så gjorde vi inte så mycket i skolan idag. Hanna våran lärare satt o babla om någonting o jag lyssnade lite grann men pratade med andra eller kollade på något kul. Senare på eftermiddagen i skolan hade vi Charader. Kul men segt efter ett tag. Åh det sista vi gjorde för dagen var att Måla oss själva som en manga figur. Det var riktigt svårt även för mig som gillar att måla. Efter skolan åkta jag med natta hem. Vi hade verkligen problem med att ta oss upp för hennes backe för den var glashal och är väldigt brannt. Sen Spelade vi guitarr hero. Kulkul. Men sedan skickade mamma ett meddelande och undrade var jag var för jag hade ju hennes nyckelså hon kunde inte ta sig inn . Jag fick sånna skuldkänslor att ag nästan ville gråta faktiskt. Men nu är jag hemma o ska snart titta på tv med mammi :)

Puss o kram skummbanan<3


Kanske man kan måla så här till slut fast detta är ju Anime då :P

Kungsmässan

Tjena hopp . Idag har jag faktiskt tagit och gjort någonting . Jag och mamma och pappa åkte till kungsmässan o kollade lite på rean. Jag hittade en röd/svart stor stickad tröja frånginatricot som jag blev helt underbart kär i så jag köpte den för mina sista julpengar. Och jag hittade ett par svarta benvärmare också som jag köpte. Det var ganska lite människor på gina idag vilketförvånar mig. Det brukar vara tonvis med människor där varje dag. Men när jag kom hem sedan kollade jag på shrek den trejde . Jag har sett den förut men har aldrig fått se slutet för att alla dvd-skivor har börjat hacka. Jah hade världens konstigaste dröm idag också. Den handlade om min klass faktiskt och alla deras föreldrar. Lite läskigt. Men imorgon är det en ny dag o jag får se vad jag skall hitta på då :)



Söv gött allesammans


Trötis dag

Det blev ingen morfar idag för mina päron var alldeles för lata för att åka dit men kanske imrgon. Man kan ju alltid hoppas. Idag har jag inte heller jort så mycket. Blev väckt redan kl 11 i morse för att pappa tycker inte om när jag sover för länge ( Han förstår inte att det e det man ska göra på lov) Sedan blev jag iväg dragen på en promenard runt här lite si samhället o ner till ica o stranden o tillbaka. Det var riktigt härligt att vara ute och gå men det gjorde fruktansvärt ont i halsen med så kall luft. Jag tog en massa fina vinter kort också när jag kom hem. Jag såg också en underbart bra film. Den hette bourn ultimatum den var riktigt bra om man gillar lite action filmer. Man fastnade i den väldigt snabbt if. Men det är faktiskt det enda jag gjort idag. Och ja jag har gjort en hemma gjord spargris också. Nu efter nyår med mitt nyårs löfte så kommer jag få håva in en massa pengar som amnar i min fina lilla låda så jag kan kanske åka utomlands till våren lr sommarnen. Mamma o jag satt och pratade igår om taihland och usa igår o hon sa att det e inte en dum idé men jag tror inte det blir så men man kan ju hoppas iallafall.

Men ha en bra kväl oh sussa sött ;)






Segt

Gosh jag skrev aldrig om igår :P Eftersom jag bara sov o kollade på massa filmer så det var inget intressant att läsa om . Men idag ska jag till min morfar som jag inte träffat på ca 1 år :) det ska bli lite kul. Men tills dess ska jag nog sova lite till så jag orkar vara uppe. cYA




Syrran o jag <3

Tiden går...

Jag sitter här och tänker just nu på hur alla förendras och går åt olika håll osv. Jagkommer ihåg förr förra året (2007) Det har nog varit mitt bästa år hittils jag hade som roligast och mådde som bäst. Ingen var bitching snäste åt någon var elak eller rent ut sagt bevärlig. Allt var som det borde vara lungt och alldeles Underbart. Men år 2008 Förrändrades allt och alla. Mina kompisar delade sig i 2 olika "grupper" och jag hamnade i mitten. Min bäst kompis slutade att hålla kontakten med mig vilket sårade mig väldigt mycket. Jag fick helt enkelt ett skit år. Jag fattar fortfarande inte hur människor kan förrändras på så kort tid. Ena studen var dom dom bästa kompisarna man kunde ha och helt plötsligt blev dom dom värsta man kunde ha. Jag hoppas iallafall att detta året kommer bli bättre o att jag kan glömma 2008 bakom mig.


Så hej då 2008 och alla dess problem och HEJ 2009 jag ser fram imot det.


Denna bilden har jag tagit själv ocg redigerat själv :)

Sjuk :(

Idag var jag tvungen att åka hem från jennie :( för naturligt vis hade jag blivit sjuk och fick 38 graders feber jippey säger jag. Så det blev bara en snabb visit hos jennie denna gången och förhoppningsvis blir den lite längre nästa gång. Men det värsta av allt med denna dagen var ju sälvklart att sitta på den fula bussen från jennie till göteborg. Rena kaos. Alla som var på bussen ( ca 20st) var jätte förkylda o satt o hosta o harklade sig o det gjorde verkligen inte min "förkyldning" och allt det där bättre men inte minst den jädrans bussen tog 2 timmar! grymt tråkigt. Men som tur var Så var min kompis natta också sjuk så vi höll varandra sällskap genom telefonen vilket kändes mycket bättre :) Men ska sova nu sussa gott ;)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0